Datum: 26.01.2023

EUROGRASS staat voor de hoogste kwaliteit aan grasmengsels. Onze mengsels bevatten de beste rassen gecombineerd met een voortdurende innovatie op gebied van gras. Zodat u de meest optimale prestatie uit uw grasmat kunt halen. Vergelijk hier onze drie toprassen welke de ranglijst al jaren aanvoeren:

EURODIAMOND (Engels raai)

De top van de top in Engels raaigras!

Al 10 jaar lang staat Eurodiamond in de top 5 van de Grasgids. Eurodiamond is een van de rassen die de kwaliteit van onze EUROGRASS genetica weergeeft. Eurodiamond heeft een bovengemiddelde score op alle sporttechnische eigenschappen en een ongeëvenaard herstellingsvermogen. Dat maakt dit ras een aanvulling voor iedereen die zijn sportvelden wil verbeteren.

JOKER (veldbeemd)

Consequent gekweekt voor gebruik in de sportsector.

Joker is al meer dan 10 jaar een premiumras! Dit ras levert de hoogste prestaties en uithoudingsvermogen bij regelmatige belasting. De topwaarde in bladfijnheid met sterke zodevorming zorgt, vooral in de stresssituaties, voor een ijzersterke grasmat. Joker heeft een zeer hoge bespelingstolerantie dat zorgt voor veel speeluren op sportvelden.

REGENERATE (rietzwenk)

Dé allrounder als het aankomt op klimaatadaptatie.

Het ras is zeer diep wortelend en daarmee droogteresistent. Daarnaast heeft dit ras een zeer goede score voor alle belangrijke eigenschappen van sterk gras: een zeer goede index, hoge standvastigheid en zodedichtheid. Daarmee geeft Regenerate het hele jaar door een mooi groen gazon. Door de grote betredingstolerantie kenmerkt dit ras zich ook als een uitstekende keuze voor drukbezochte parken of terreinen.

Bekijk de Grasgids 2023 met de actuele scores:

Wilt u meer weten over EUROGRASS? Neem contact op met onze specialisten.