Datum: 21.09.2021

Gras is vaak de 'finishing touch' voor een bouwproject of aanleg van een bepaald gebied. En het is zelfs het allerbelangrijkste onderdeel voor de aanleg van een sportveld. Voor de uitvoering van elk project, of het nu een siergazon, wadi of sportveld is, wilt u natuurlijk zeker zijn dat u het juiste gras ingezaaid krijgt.  Door met bestekteksten te werken bouwt u een stuk kwaliteit en zekerheid in. Dit zorgt ervoor dat u ervan uit kunt gaan dat ook exact het vooraf gewenste grasmengsel gebruikt wordt in de uitwerking van uw project of plan. Dit voorkomt ook teleurstellingen achteraf.

Eenvoudig navigeren met het EUROGRASS mengselkompas

Hoe vindt u de het juiste grasmengsel en de bijbehorende bestekteksten? Hiervoor hebben wij het EUROGRASS mengselkompas ontwikkeld. Dit is een handige keuzetool waarmee u met slechts enkele klikken het meest geschikte grasmengsel voor uw plan binnen handbereik heeft. Voor elk type project zijn alle mogelijke mengsels opgenomen met de daarbij behorende bestekteksten. Dat is handig, overzichtelijk en biedt u een stuk zekerheid, dat u precies dát grasmengsel krijgt dat u nodig heeft. Heeft u eenmaal het juiste mengsel gevonden, dan staan hierbij de productbladen en de bestekteksten. Deze kunt u eenvoudig downloaden als PDF-bestand, of het gebruikelijke RSX-bestand. Deze kan bij het schrijven van een bestek volgens de RAW-besteksystematiek ingevoegd worden. Dat biedt duidelijkheid voor de uitvoerende partij en zekerheid voor u.

Klik hier om direct naar onze EUROGRASS mengselkompas te gaan:

Alsnog hulp nodig bij uw keuze? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze specialisten voor meer informatie en advies over het grasmengsel dat het meest geschikt is voor uw project.